12 november 2015 enkele chocoladepakketjes

Chocolade winnen!

Chocolade winnen is natuurlijk altijd leuk… Als chocoladeverkopers bestaan we nu een jaar. Dat vieren we graag door de komende tijd een hele berg chocolade weg te geven. Chocolade pakketten, chocolade kadobonnen & natuurlijk voor alle deelnemers een mooie kortingsbon. Hieronder lees je hoe je kunt meedoen met de prijsvraag!

Een jaar chocolade verkopen

uiteraard moest ook ik even op de foto met onze heerlijke nieuwe repen

Op 10 november 2014 verkochten we de eerste chocoladereep bij Ieder Z’n Vak. De eer ging naar de Madécasse Winter Spice om de allereerste te zijn. En van het een kwam het ander… In een jaar ging ons assortiment ging van 17 naar 80+ repen. We openden een webwinkel. We stonden op markten. We bezochten chocoladefestivals. We fietsen enkel voor de chocolades al heel wat (zo’n 2500 km). En we hadden door de gevolgen van een brand bij de buren een ruime chocolade-pauze. Inmiddels zijn we weer volledig terug en staat er heel wat in de planning.

Voor ons is een mooie conclusie na een jaar dat er veel mensen interesse hebben in de bijzondere repen die wij verkopen. Veel mensen kennen ons nog niet, maar wie eenmaal geproefd heeft komt heel vaak bij ons terug.

In de webwinkel was het heel fijn om te zien dat mensen niet een maar meestal twee of drie keer bij ons bestelden. En ook in de winkel en op de markten zien we dat terug.

Wat kun je winnen?

Drie fors uitgevallen pakketten vol chocolade, met repen van oa. Chocolatemakers, Madécasse & Original Beans. Daarnaast nog eens vijf chocolade-kadobonnen (twv 10 euro). En om te zorgen dat echt iedereen wint: voor alle deelnemers een kleurrijke kortingsbon.

Hoe kun je winnen

Wij willen graag wat bekender worden, en jij wil vast graag chocolade winnen. Daarom is dit de deal: maak op wat voor manier dan ook reclame voor ons.

Zet wat over ons op twitter, deel ons bericht op facebook, stuur een appje naar je collega’s met onze websiteeen pinguin, maak een chocolade-schilderij of zorg dat wij op de radio genoemd worden. Alle kleine beetjes tellen. Ben je klaar met promoten laat het ons in een mailtje of via een bericht op facebook of twitter weten.

Over ongeveer twee weken kiezen we de winnaars.

Bonuspunten krijg je voor bereik, stijl & uitvoering.

Ps. ditmaal geen bonuspunten voor pinguïns, echt niet.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.