11 juni 2015 tempelhof

Chocolade fietskoeriers

Verbeelding en mystiek

We halen onze chocolades graag per fiets. Onder andere bij Chocoweb.

Daar klopte Wilma van B&B St. Anna in Nijmegen laatst aan. Ze had een leuk arrangement voor haar gasten bedacht. Met een bezoek aan het bijzondere Tempelhof. Het levenskunstwerk van Adelheid & Huub Kortekaas. Een tuin vol verbeelding en mystiek.

tempelhof

Een eerlijk kado

Als mooie gift voor de bezoekers dacht ze davier madecasse repen met smaakvolle toevoegingenarbij aan eerlijke chocolade. En zo kwam ze uit bij Madécasse. Chocolade uit Madagaskar die -van boon tot verpakte reep – geheel in Afrika gemaakt is. Om de lokale economie optimaal te laten profiteren. En de wereld een beetje eerlijker te maken.

Omdat wij toch geregeld langsfietsen om chocolades in te slaan, dacht Daan van Chocoweb daarbij dan weer aan ons voor het eerlijke vervoer. En zo fietsen wij laatst voor het eerst niet alleen met onze eigen chocolades, maar als heuse fietskoeriers door het land.

En zo kan eenieder die de komende tijd aan de Sint Annastraat wil overnachten in een bed & breakfast smullen van een reep die bij ons in de tassen heeft gezeten. Dat vinden we wel leuk.

Meer lezen over het mystieke-chocolade-overnachtings-arrangement kan hier.

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1980 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.