20 januari 2016 supermodel cindy met chocolade van tibor tzanto

Chocolade proeverij met Tibor Szántó

Tibor Szántó, deportretje tibor clearchox hongaarse chocolade meester, komt een (gratis!) chocoladeproeverij bij ons houden. Voor ons, chocoladeverkopers, maar uiteraard vooral voor u, chocoladeklanten & chocoladeliefhebbers.

De proeverij zal plaatsvinden op donderdag 4 februari, vanaf 19:30 tot ongeveer 21:30 in Stoom Nijmegen. Inschrijven kan per email, het aantal plekken is beperkt, de toegang is gratis. De uitleg zal engelstalig zijn. Zie verder hieronder.

De chocolade meester: Tibor Szántó

De uitleg en de chocolades zullen deze avond verzorgd worden door de Hongaarse chocolade grootmeester Tibor Szántó. Uiteraard in het Engels. We zeggen het vaker maar herhalen het met graagte: hij is onze grote favoriet: een ware chocoladetovenaar. We raken helemaal ondersteboven van zijn repen & vinden het buitengewoon geniaal dat hij bij ons langs wil komen. Voor wie verrast wil worden zullen we geen uitgebreid verhaal over hem houden. Wie wel meer wil weten: bekijk gerust eens de chocolades die we van hem aanbieden, of lees al dan niet in het Hongaars heel wat meer op zijn eigen website

De locatie: STOOM

De locatie is het mooie biercafé Stoom, verbonden aan de Nijmeegse brouwerij Oersoep. Niet geheel toevallig daar, het is een prachtige locatie – recent verbouwd en nog mooier. Je kunt er terecht voor al je bierwensen, en uitstekend voedsel. Bovendien krijgt ook onze bijzon

supermodel cindy met chocolade van tibor tzanto
Supermodel Cindy, met jurkje van couturier EmmaSteenbergen® , vindt de repen van Szanto Tibor Fine Chocolates goddelijk. Gevraagd naar een reactie wijst ze naar haar mond vol chocolade en lijkt niet van zins nog een woord uit te brengen.

dere chocolade er een plekje. Op de extraspeciale speciaalbierkaart die binnenkort zal komen is ook ruimte voor bier-combi’s. Speciale bier met speciale hapjes, gedroogd fruit maar ook bijzondere chocolade.

Sowieso vinden we Stoom een erg fijne plek. Buitengewoon sfeervol, heel veel goede bieren en lekker eten. Je bent dan ook welkom om van te voren, voor eigen rekening, wat te gaan eten & achteraf een of een paar van de vele puike bieren te bestellen.

De proeverij

Hoe werkt dat nu, die proeverij? Het is niet heel ingewikkeld. Er is chocolade, er zal geproefd gaan worden, en uiteraard zal Tibor ons voorzien van uitgebreide uitleg. Verder is hij van plan ter plekke ook nog eens wat chocolademelk te bereiden. Vinden we ook een prima plan!

De samenvatting

Chocoladeverkopers @ Stoom: Chocolade proeverij. Met Tibor Szántó.4 februari. In Stoom, Nijmegen. Gratis.

Beperkt toegankelijk, inschrijven per email noodzakelijk! Stuur en berichtje met je gegevens. En wacht even met je verheugen op al dit moois tot je een mailtje terug hebt dat je aanmelding bevestigd is. Uw vragen zijn uiteraard ook welkom.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.