31 januari 2015 Even voorstellen

Even voorstellen

Hallo ik ben de paul en ik ben chocoladeverkoper. Samen met de emma. Maar die helpt momenteel mensen aan het (vakantie)fietsen op de ‘fiets en wandelbeurs’. Altijd leuk. Ik wilde echter niet persé onszelf voorstellen maar wel de nieuwe repen die wij in ons assortiment opnamen.

Natuurlijk weet ik dat mensen meestal niet zo van lezen houden. Laat ik daarom beginnen met directe linkjes naar de repen:

Tibor Tzánto

Kalari – Sacha

En jawel, voor liefhebbers kan ik nog wel een kleine toelichting geven..

Allereerst een tip over hoe je lekkere chocolade kunt eten. Je moet natuurlijk helemaal zelf weten hoe je de reep wil oppeuzelen, dat vooropgesteld. Maar als je de volledige ‘smaakbeleving’ wil hebben is het in ieder geval handig om de reep niet in twee seconden naar binnen te werken. Hoe ik tegenwoordig lekkere repen eet is als volgt

  1. er lekker voor gaan zittenTibor Szanto Great Taste
  2. een klein stukje afbreken
  3. even ruiken
  4. op m’n tong laten smelten
  5. eventueel de oogjes even toe

Soms kauw ik ook wel een beetje, of breek een groter stuk af en verorber dat wat sneller.

Maar de repen van Tibor Tzánto eet ik altijd langzaam.Daar hebben we 4 soorten van. Alle vier met een simpele formule: 70% cacao + rietsuiker. That’s it. Zijn dat dan vier identieke repen? Integendeel!

Er is er per reep een verschil in de gebruike cacaoboon en de bewerking en alleen dat zorgt voor vier heel verschillende en absoluut ook bijzondere smaakcombinaties. De repen van meneer Tzánto zijn niet voor als je een lekker zoet reepje wil oppeuzelen maar voor als je met je ogen dicht kleine stukjes wil proeven om overweldigd te worden door een meervoudige smaakexplosies. Euh ja, zoals je merkt ben ik erg weg van deze repen. Als je een klein stukje zou willen proeven dan kun je ons altijd contacteren.

Van Kallari – Sacha hebben we drie soorten. Kleine reepjes mP1020654et leuke smaakjes.

Er is er een met gember en zout. Die smaakt vooral erg naar gember. Niet superscherp. Wel supergemberig. Een leuke toevoeging aan chocolade. Tevens een met chilipeper en kaneel. Naar mijn smaak mag hij vooral nog wel wat pittiger. De chocolade is ook behoorlijk zoet, vind ik zelf jammer maar als je niet van erg puur houdt vind je het misschien juist een voordeel. Dan nog een 85% reep met vanille. Een minder originele combinatie maar daarvan vind ik wel de chocolade zelf het lekkerst van deze drie.

Mocht je ons gehele assortiment nog even willen bestuderen kan dat alhier.

 

 

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.