5 november 2016 het hele assortiment van friis holm kwam onze kant op

Heel veel nieuwe chocolades van Friis Holm

nieuwe chocolades online in onze webwinkel te kopen of bestellen - nieuwVeel nieuwe chocolades in het assortiment. Sinterklaas en de kerstman hebben dit jaar meer keus dan ooit op chocoladegebied. Alle chocoladeliefhebbers die gewoon weer een nieuwe, lekkere en bijzondere chocolade willen proberen trouwens ook.

Er is zoveel nieuws dat we gelijk maar een categorie nieuwe chocolade op de site hebben gezet. Dat leek ons wel zo handig.

Het meeste nieuws komt uit Denemarken, van Friis Holm. Raaka is als nieuw merk in de webwinkel opgenomen. En dan zijn er nog een boel fijne repen van Georgia Ramon, Taza, Madécasse en Willie’s Cacao te noemen… Meer daarover later, we beginnen met…

Friis Holm

friis holm exclusieve chocoladeVan Mikkel Friis Holm hadden we al een aardig assortiment. In oktober verkochten we daarvan de allerlaatste reep. Reden om hem te benaderen voor een nieuwe bestelling. En omdat zijn chocolades ons, en heel veel anderen, buitengewoon goed bevielen was de bestelling ietsje groter. We bestelden gewoon maar zijn hele assortiment.

Friis Holm was op het Origin Event in Amsterdam aanwezig. Hij had een koffer vol chocolade in het vliegtuig voor ons meegenomen. Nog niet alles wat we besteld hadden maar we hebben nu al heel veel. Of het nu twee keer gedraaid is tijdens het fermenteren of drie keer. Of het nu ‘goed’ of ‘slecht’ gefermenteerd is. We hebben het. Van kleine proefrepen via proefpakketjes tot een hele selectie van zijn 100 grams repen. 25 stuks in totaal, en dat wordt dus nog wat meer.

Nieuwsgierig? Bekijk het hele overzicht van Friis Holm chocolade.

Het nieuwe assortiment Friis Holm

biologische chocolade van friis holm o payo nicaraguaWe hadden al onder meer de Nicaliso, de twee Chuno repen die enkel van fermenatie verschillen, de Rugoso en de Johe.

Daar komen nu nog bij de ‘Bad Fermentation Rugoso’, de biologische O’Payo , diverse melkchocolades en de hele serie La Dalia chocolades van 60 tot 100%.

Dan nog diverse minirepen van 25 gram – ideaal als kennismaking.

Datzelfde geldt voor de pakketten met 4×25 gram repen – die zijn er in een pakket van vier single beans repen en een serie van vier repen die focussen op fermentatie.

Zoals hierboven al aangegeven, het is nog niet eens alles, er kon gewoonweg niet meer in de koffer van Friis Holm. Er komt nog meer.

Maar al meer dan genoeg om van te watertanden, als je het ons vraagt…

 

het hele assortiment van friis holm kwam onze kant op

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.