22 mei 2015 drie repen van friis holm

Friis Holm

drie repen van friis holm

We hebben een aankondiging. Een heel erg mooie. Waar we best een beetje trots op zijn. Vanaf de Smkmrkt – waar we zondag & maandag zijn – hebben we de pure repen van Friis-Holm in ons assortiment!

Mikkel Friis Holm komt uit Denemarken, en maakt zijn prachtige chocolades in Frankrijk bij Chocolat Bonnat. Zijn repen zijn vrij meesterlijk, we proefden ze in Amsterdam en waren helemaal verkocht. Maar pas op, het zijn niet zomaar repen. Ze geven hun smaak pas bij langzaam proeven helemaal prijskubusje met chocola van friis holm.

En als we het dan toch over prijs hebben… ze zijn toch écht wel prijzig te noemen. Online konden we ze vinden voor tussen de dertien en twintig euro. Ja, dat is per stuk, voor 100 gram. Bij ons betaal je met wel wat minder, maar het blijft een boel geld. 

We zullen binnenkort op ons blog uitgebreid uitleggen waarom wij het niet zo heel gek vinden om zo’n bedrag voor een reep neer te leggen.

Want geloof ons, dan krijg je ook wat…maar wel duidelijk een reep voor gevorderde Friis holm kubus met vijf kleine proef chocoladeschocoladeliefhebbers.

Voor de nieuwsgierigen hebben we ook een leuke, en vrolijk geprijsde, proefkubus – met 5 verschillende chocoblokjes!

Lees het verhaal van Friis Holm op zijn website.

Update: vanaf nu ook in onze webwinkel.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.