28 mei 2016 De Groene meisjes over Tibor Szántó

De Groene meisjes over Tibor Szántó

Dat wij enthousiast ztibor szanto reep van binnenijn over de chocolade van Tibor Szántó is bepaald geen geheim – we schreeuwen het nog net niet van de daken.

We verkopen toch al enkel repen waarvan we blij worden maar we krijgen geregeld de vraag: wat is jullie favoriete chocolademaker? En dan flitst Cacaosuyo even door ons hoofd en de prachtige repen van Marou. Idilio mag er ook wezen, en Potomac vinden we ook zo geweldig.

Maar we noemen toch telkens weer Tibor Szántó – want er is maar één chocoladetovenaar en dat is hij. Zijn chocolade is heerlijk, zeer eigen van structuur en kenmerkend vol van smaak. Hij zelf straalde de keren dat we hem mochten zien heel veel passie voor chocolade en cacao uit.  Al met al een chocolademaker waar we veel respect voor hebben.

We stuurden De Groene Meisjes een paar chocolades van Tibor Szántó en Merel schreef er buitengewoon lovend over:

“Jullie weten, in alle eerlijkheid, dat ik niet de állergrootste fan van pure chocolade ben, maar deze chocolade van Tibor Szántó, via de Chocoladeverkopers, is gewoon echt heel erg goed. Ik ben misschien geen kenner, maar ik weet wel of iets van goede kwaliteit is of niet. Deze chocolade is zo aromatisch en verfijnd, echt een wereld van verschil met bijvoorbeeld een pure reep van een Tony’s Chocolonely. (dat noem ik ‘dooreet chocolade.’)”de groene meisjes weblog over chocolade

Lees het hele artikel bij De Groene Meisjes

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.