beroemd-op-twitter

Hallo chocolademakkers,

We waren even weg. Vakantie vieren. Vandaar dat het wat stiller was dan normaal.En niet alle repen even voorradig waren.

Uiteraard vierden wij onze vakantie per fiets, en wel door een fijne tocht van Barcelona naar Malaga te ondernemen. Een route van meester-fietsroutebouwer Paul Benjaminse. Ruig, veel mooie natuur, lekker bergachtig. Vlinders, bijzondere planten, slangen, hagedissen. Zonnetje erbij. Dagen vol met verlaten wegen. Het was bepaald niet onprettig.

We zijn inmiddels weer hard aan de slag, met ons dagelijkse bezigheden, vandaag gaan we ook gelijk weer nieuwe repen halen.

De chocolade-oogst op vakantie delen we op de plaatjes hieronder. Wie weet komt een van de repen ooit nog eens in ons winkeltje terug… Sowieso hebben we leuke plannen voor nieuwe repen, spannend spannend spannend!

 

Apisierra zout reep

De grote verrassing! Tegengekomen in een klein toeristenwinkeltje in ‘the middle of nowhere’. Van een klein familiebedrijf dat ook honing fabriceert. Goedkoop & goed.

simon coll 70 procent reep

In Barcelona gemaakt. Een wat grotere producent, die ook allerhande bonbons en andere chocolade-variëteiten fabriceert. Sjiek, en de reep was zeker niet slecht.

biologische chocolade uit spanje

Een bio-reep, met nibs. Niet slecht maar geen uitblinker.

broodje met chocoladereep als beleg

Hoe we minder smaakvolle repen behandelen

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 59 reviews.

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.