3 januari 2017 win appeltaart chocolade prijsvraag

Het jaar beginnen met chocolade winnen?

win appeltaart chocolade prijsvraagPrijsvragen vinden wij best leuk. Het idee dat je, zonder er veel voor te hoeven doen, kans maakt op wat moois. Dat is al spannend. En als je dan ook nog eens wint, heb je ook nog eens wat te vieren. Een klein geluksmomentje, zonder daar veel voor te hoeven doen.

Chocolade prijsvraag

Als chocoladeverkopers vinden we het dan ook leuk zo nu en dan een winactie op te zetten. Zodat onze klanten en volgers ook in de spanning van een prijsvraag kunnen meedelen, en wellicht een mooie chocolade thuisgestuurd kunnen krijgen.

Wat geven we weg?

pure chocolade met appeltaart smaak6x een reep Appeltaartchocolade van Raaka. Een reep met een mooi kruidenmengsel en bestrooid met koekkruimels. Voor ons is de indruk die overblijft inderdaad: appeltaart! En dan is de biologische chocolade ook nog eens erg lekker. Een aparte smaak, goede chocolade, kortom: een reep naar ons hart.

Winnen kan op 2 manieren

1 – Doe tussen nu en 31 januari 2017 een bestelling. Alle chocoladebestellingen in deze periode maken automatisch kans op deze chocoladereep.

2 – Geef ons een tip. Wat voor tip dan ook. Tip bijvoorbeeld een nieuwe chocolade voor in ons assortiment, of verbeter een spelfout op de website. Of geef gewoon een huishoudelijke tip die je ooit van je oma geleerd hebt. Of wellicht heb je voor ons een mooie (fiets)vakantiebestemming. Alles kan en mag. Insturen van je tip kan via het contactformulier of via facebook.

 

De actie loopt t/m 31 januari. Alle tips en bestellingen maken evenveel kans. Begin februari maken we de winnaars bekend.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.