5 februari 2018 Kerstactie opbrengst : baby cacaobomen

Kerstactie opbrengst : baby cacaobomen

Net voor de kerst hadden we in de december nieuwsbrief een heuse kerstactie. De eerste keer voor ons, en dus enigszins spannend.

Het idee: onze nieuwsbrieflezers konden een vrijwillige donatie doen van een bedrag naar keuze, in ruil voor een winkans op een van de chocoladepakketten. De opbrengst, zo kondigden we al aan, gaat geheel naar een geschenk voor een Vietnamese cacaoboer.cacao in handen cacao boer

De opbrengst: 180 euro, inclusief donatie vanuit ons zelf uiteraard. Mooi! Maar wat kan daar nu mee…. lees hieronder! 

De winnaars: Iedereen die doneerde maakt kans op een chocoladepakket. Alle deelnemers krijgen binnenkort bericht over of ze gewonnen hebben.

Van onze klanten naar Vietnam.
Van 180 euro naar… . baby cacaobomen.

Het bedrag is inmiddels via Samuel van Marou in Vietnam beland. Met hem hebben we afgesproken dat Marou het bedrag gaat gebruiken om voor verschillende cacaoboeren extra cacaobomen te kopen.

Van de opbrengst kunnen maar liefst 600 baby cacaobomen (seedlings) aangekocht worden.

Marou zorgt voor de verspreiding onder de cacaoboeren.

Dat onze klanten, samen met ons, en direct via de chocolademaker in Vietnam, de cacaoboeren op deze manier kunnen steunen… dat vinden we echt heel gaaf.

Al met al zeker een actie die voor herhaling vatbaar is!

Chocolade geheel uit Vietnam: Marou

Marou maakt nu zes jaar chocolade, volledig in Vietnam. Ze halen de cacao direct bij de Vietnamese cacaoboeren, in hechte en langdurige relaties.

Marou bracht deze afgelopen december haar eerste ‘Cacaorapport’ uit. Daarin staat precies wat de cacaoboeren betaald krijgen (veel meer dan elders), hoe vaak ze de individuele cacaoboeren bezochten (vaak!), en meer. Al met al zeer open, transparant en hoopgevend.

Lees hier het eerste cacaorapport van Marou.

Naar de website van Marou

Naar ons assortiment van Marou

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.