23 december 2014 Kerstpakket

Kerstpakket

We verkopen uiteraard vooral repen in de winkel aan de Lange Hezelstraat maar in overleg is soms zeker meer mogelijk. Als je bijvoorbeeld niet in staat bent naar de winkel te komen kun je altijd mailen – wellicht kunnen we de repen dan op de fiets langs brengen.

Met de kerst in aantocht klopte Jolijn van Ondersteboven bij ons aan voor chocolade kerstpakketjes. We maakten een selectie van pure repen en de emma vond het leuk daar hoesjes voor te breien. Zo ontstonden zeven bijzondere kerstcadeautjes voor de medewerkers van deze Nijmeegse winkel.

chocolade hoesje oranjekerstpakketjes

Daarnaast doen wij mee aan Lokaal Kerstpakket – een mooi initiatief waar bedrijven hun medewerkers in plaats van een doos vol zooi de keus geven bij lokale winkeliers leuke spulletjes te halen. Deelnemende winkeliers zijn in Nijmegen onder andere Van Hilst, Stippels, Zus & Zo en Dekker van der Vegt. En de Chocoladeverkopers dus, met enkele pure proefpakketten.

Met deze twee initiatieven hadden we het voor deze kerst druk genoeg maar mocht je in de toekomst een chocoladewens hebben dan mag je die altijd aan ons voorleggen.

chocolade hoeschocolade hoes

Winkels Nederland

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1961 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.