25 januari 2017 chocolate tree logo

Een kleine mijlpaal – 250 verschillende chocolades

chocolate tree chocolade met whisky en nibs250 verschillende chocolades in ons assortiment. Dat mogen we toch wel een kleine mijlpaal noemen.

De webwinkel is er sinds juni 2015 – en we kunnen wel stellen dat we inmiddels flink zijn gegroeid. Dat is overigens absoluut geen doel op zich – kwaliteit gaat voor kwantiteit – maar er is op de wereld heel veel goede chocolade – wat ons betreft. Overigens ook best heel wat matige chocolade, wat ons betreft. Maar die laten we
uiteraard graag links liggen.

De lezers van onze nieuwsbrief waren al op de hoogte fruition maranon canyon dark milk 68% chocolade– ook dat we het ‘vieren’ door ons assortiment weer verder uit te breiden – met chocolademakers die ons héél gelukkig maken.

Fruition, Jordi’s & Chocolate Tree zijn de nieuwe merken die we vanaf heden aanbieden. Melkchocolade die tot beste ter wereld werd uitgeroepen, witte chocolades met thee & dan nog meer dan geweldige bean to bar chocolades uit Schotland. Wij zijn in ons nopjes!

Meer lezen over de nieuwe chocolades? En over het chocoladefestival, en onze chocolade prijsvraag…jordi's chocolate darjeeling thee witte chocolade Lees het in onze nieuwsbrief.

Via de link is deze online te lezen. Abonneren mag natuurlijk ook!

 

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1907 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.