Maison Marou
Het is zo ver – vertelde ons de de nieuwsbrief: Maison Marou is geopend. Een plek om te zien hoe Marou haar chocolades van boon tot reep maakt, een plek om van een chocoladekoffie te genieten, met een single origine chocoladetaartje of een collectie bijzondere chocoladebonbons. Een plek waar je het verhaal van Marou kunt ervaren.
In Vietnam, voor de meesten van ons geen plek om even een taartje te gaan eten maar voor ons in ieder
geval een mooie droom om nog eens in een (lange) fietsvakantie aan te doen. En juist dat Marou ook met hun Maison trouw blijft aan Vietnam, de plek waar de cacao voor Marou vandaan komt, de plek waar ook de chocolade gemaakt wordt, vinden we zeer terecht.
Voor de liefhebbers hieronder de aankondiging van Marou in het Nederlands. Het Engelstalige origineel is hier te vinden.
Wij houden van Marou
Ze werken direct samen met de cacaoboeren, maken hun chocolade geheel bean to bar in Vietnam. Alle repen zijn wat ons betreft stuk voor stuk geweldig van smaak – zoals gelukkig iedereen die de chocolade proeft ons beaamt. En dat de verpakkingen prachtig zijn zal ook niemand ontgaan.
En telkens als ze met iets nieuws komen is het weer feest. Nieuwe repen, mooie verhalen, en dan nu wel een heel geweldige ontwikkeling: de opening van Maison Marou. Cacaolab, gourmet café & bean to bar chocoladefabriek in één. Kortom een alles in één chocoladeparadijs in Ho Chi Mingstad, Vietnam. Wij worden er blij van!
En heb je behoefte aan meer Marou? Bekijk de prachtige repen die we aanbieden, lees het blog op hun website & bezoek alvast de website van Maison Marou & volg de belevenissen en alle nieuws omtrent Marou op facebook.
|
||