Houdt jouw moeder van chocolade, en wil je haar graag trakteren op wat lekkers?een mama voor moederdag bij de efteling

Dat is mooi! Je kunt dan natuurlijk een willekeurige reep uit de supermarkt plukken, en er zelf een strikje omheen binden. Maar zoals u vast weet zijn wij bepaald geen voorstander van repen uit de supermarkt. Er zit vaak vanalles bij (vanille-aroma) en de smaak is nou niet echt heel bijzonder te noemen.

Dus…zou je ook kunnen besluiten zo’n fijne bean to bar chocoladereep te kopen zoals wij die aanbieden. Een mooie melkreep uit Ecuador, een bijzonder fruitige chocolade uit Madagaskar of wellicht een fantastische chocolade uit Peru.

Die kun je dan aan je moeder geven, op moederdag of gewoon een keer zomaar. En wie weet zie je ook wat moois voor je zelf. Het is namelijk niet verboden de moederdagactie te gebruiken om zelf eens met onze chocolades kennis te maken.

Chocolade met korting

We hebben het uitzoeken van een cadeautje extra leuk en makkelijk gemaakt. We selecteerden enkele favoriete repen geselecteerd, samen met een paar van de favoriete repen van onze eigen mama’s, en aan al die repen een mooie korting gekoppeld.

Je kunt de repen met de moederdagkorting vinden onder het kopje moederdag-korting.

De korting is uiteraard geldig tot en met zondag. Bestel je uiterlijk vrijdagmiddag 12u, en bestel je repen die op voorraad zijn dan zullen we dezelfde dag nog versturen. We versturen in een verpakking waaraan je niet kunt zien dat er chocolade in zit.

 

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.