15 december 2016 mooie klantreacties van het webwinkel keurmerk

Mooie chocolade, mooie ervaringen

webwinkelkeur vertrouwd online chocolode kopenWe kregen al een aantal prachtige recensies van klanten bij het webwinkelkeurmerk.  Met mooie woorden, en een hoge score. We delen er een aantal, hieronder. En dan vertellen we onderaan nog even waarom we zo graag chocolade verkopen.

“Zeer tevreden, vriendelijke goede service en top chocolade.”

Heel mooi, zulke reacties maken ons best een beetje trots. Mooie woorden, veel mooie woorden, 25 reacties inmiddels. En hoewel het niet om de cijfertjes draait is ook de gemiddelde score van 9,2 ook wel een erg mooie score.

En wellicht geeft het aan mensen die ons nog niet kennen ook het vertrouwen om zorgeloos chocolade te bestellen.

mooie klantreacties van het webwinkel keurmerk

Hier nog een aantal citaten, alle reacties lezen kan via de kleine roze banner aan de linkerkant van het scherm, of direct hier.

 • “De service en aandacht zijn TOP! “
 • “Mooi assortiment en zeer correcte afhandeling van de bestelling. Aanbevelingswaardig!”
 • “Quick shipping, and I found here my favourite chocolate! Great service!”
 • “Mijn eerste ervaring was meteen een schot in de roos.”
 • “Fantastisch assortiment, hartelijk persoonlijk contact en een vlot verwerkte bestelling. Helemaal goed & absoluut voor herhaling vatbaar!”
 • “Prima webshop, nette en snelle service – helemaal dik in orde!”
 • “Ik ben erg tevreden, Ik heb het product maandagavond bestelt en woensdag had ik de chocolade netjes verpakt in huis.”
 • “Geweldig! Toen ik in het weekend via de e-mail een vraag stelde, kreeg ik binnen enkele minuten antwoord. Mijn bestellingen zijn snel bezorgd en de witte chocolade is goddelijk!”

Poeh…we worden er zelfs een klein beetje verlegen van…

We gaan dus maar gewoon door op de ingeslagen weg, en proberen uiteraard onze service nog te verbeteren, en het chocolade bestellen steeds weer een beetje makkelijker en leuker te maken. En uiteraard gaat ook het assortiment alleen nog maar uitgebreider worden. Heeft u nog ideeën of een puntje van kritiek? Ook dat horen we natuurlijk graag – stuur ons gerust een mailtje.

Wat mij overigens niet doen, en ook niet gaan doen:

 • Gratis verzending vanaf een bepaald bedrag. Verzending kost altijd wat, het is zelfs best prijzig al met al, zelfs voor de grote webshops die ‘gratis verzenden’. Wij vinden het niet zo nodig dat ergens in de artikelprijzen weg te moffelen. Daarom is verzending altijd €2,95
 • Beloftes maken over snelle levering. Wij verzenden je chocolade zo snel mogelijk, soms dezelfde dag, maar soms ook pas een paar dagen later. Wij zijn een klein bedrijfje, wij zijn geen Bol.com met een groot distributiecentrum. En daarbij vinden we al die haast meestal nergens voor nodig. Wie wel haast heeft mag ons overigens altijd even bellen of mailen, dan kunnen we precies vertellen wanneer we de chocolade kunnen leveren.
 • Sjieke bedrukte verzenddoosjes. Hoewel wij een mooi doosje best waarderen verzenden wij gewoon in standaard kartonnen doosjes, zonder al te veel opsmuk. Heel soms maken we een tekeningetje op de buitenkant, vaker voegen we een klein briefje of visitekaartje toe. Verder bevat het verzenddoosje enkel opvulmateriaal om de chocolade goed te beschermen. Een sjiek bedrukt doosje, feestelijke gouden linten, het is prachtig maar we streven graag ook naar zo milieuvriendelijk mogelijk. Dus voor nu kiezen we voor simpel. En daarbij…de chocoladerepen zelf zijn natuurlijk alsnog enorm sjiek!

Dit alles overigens al sinds wij de webwinkel begonnen. En in de reacties die we krijgen, zowel via webwinkelkeurmerk als via de mail, lijken onze klanten dit alles prima te begrijpen. Wat ons zeer verheugd. Mocht u overigens een andere mening hebben horen we het ook graag!

Waarom zijn wij chocolade gaan verkopen?

Die vraag krijgen we wel eens vaker voorgelegd. Over twee belangrijke aanleidingen daarvoor (fietsvakantie & mijn tante uit Amsterdam) zullen we later nog eens vertellen. Maar nu een belangrijke deel van het antwoord: wij zagen hoe anders deze chocolade was, en wilden dat graag uitdragen.

De repen die we verkopen zijn stuk voor stuk enorm speciaal, het is niet zomaar chocolade.  De makers van deze bijzondere chocolades met cacao van over de hele wereld zijn écht heel anders dan wat mensen normaal kennen. En wij helpen de makers graag mee om hun boodschap en hun heerlijke repen te verspreiden. Omdat wij er in alle opzichten enorm van houden.

Daarmee zijn we dus niet alleen letterlijk verkopers van chocolade. Je zult ons niet snel kunnen betrappen op ‘verkooppraatjes’ maar ook het figuurlijke ‘verkopen’, het promoten van goede chocolades, van kleinere makers, van al dat moois, hoort erbij, vinden we hartstikke leuk, en eigenlijk ook wel belangrijk.

Want ons doel is absoluut ook: heel veel mensen laten beseffen dat je chocolade niet naar binnen hoeft te schrokken. Te laten inzien dat er ook chocoladerepen bestaan die zó bijzonder van smaak zijn dat je bij elk hapje vol aandacht en verwondering kunt blijven proeven.  Dat het ook goed is even stil te staan bij hoe de chocolade gemaakt is, de lange reis die de reep gemaakt heeft van cacaoplantje, via cacaoboer tot boom, tot cacaopeul, dankzij de cacaoboer – en zo verder naar de chocolademaker tot je uiteindelijk een heerlijke reep in handen hebt.

Dat werd zomaar een hele lap tekst, onze bewondering voor wie het uitgelezen heeft. Volgende keer houden we het wat bondiger!

Dag hoor,

Uw Chocoladeverkopers
Paul & Emma

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1980 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.