Onze eerste nieuwsbrief
Onze webwinkel bestaat een jaar, daarom brachten we maar eens een nieuwsbrief uit.
Wil je ‘m nalezen dan kan dat hieronder, wil je ‘m ook graag ontvangen, schrijf je dan in!
Inschrijven voor de nieuwsbrief betekent dat je sporadisch van ons een mailtje krijgt met nieuws en wetenswaardigheden over chocolade. Je kunt je uiteraard altijd met één klik afmelden.
Chocolade in het nieuws
Wijzelf werden uitgebreid geïnterviewd door het Italiaanse weblog over voedingsindustrie & chocolade Foodensity.
Merel van de Groene Meisjes schreef erg leuk over Tibor Szántó: lees er hier meer over.
Chocolade evenementen
Half mei waren we bij ‘Als warme broodjes’ in Amsterdam – een mooie avond over cacao met onder meer Enver van Chocolatemakers & Arjen van Tony’s Chocolonely – je kunt de stream hier terugkijken.
Voor pop-up restaurant Anderhalf in Den Bosch combineerden we een speciale koffie & chocolade.
We stonden ook op de SMKMRKT. Helaas was het ter plekke wel echt te warm voor chocolade dus we hebben alles moeten evacueren. Gelukkig hadden we nog mooie tasjes van Jolijn mee & de bijzondere bieren van Brouwerij ’t Ij met cacao van Chocolatemakers.
Nieuwe mogelijkheden in de webwinkel
We zijn zelf niet zo heel hip, maar je kunt bij ons nu wel met bitcoins betalen .
Je kunt nu ook direct in de webwinkel vanuit België of Duitsland bestellen. Voor andere landen geldt dat er ook bestelt kan worden maar dan per mail. We leverden al incidenteel richting Frankrijk en Roemenië.
Nieuwe chocoladerepen
We haalden prachtige nieuwe repen – helemaal nieuw is een uitgebreide selectie aan repen van A. Morin. Van Tibor Szántó verkopen we nu ook repen van 100% cacao. En ook van Georgia Ramon hebben we weer aparte toevoegingen (wat dacht u van een vegan chocolade van amandelmeel met pijnboompitten).