3 januari 2016 Willie’s Cacao. Nieuw! Bean to bar uit de UK

Willie’s Cacao. Nieuw! Bean to bar uit de UK

cacaobonen van willie's cacao bean to bar uit de UK

Willie’s Cacao!

We mogen wel zeggen dat we het nieuwe jaar knallend beginnen..
Met niet één, niet twee, niet drie, niet vier, niet vijf, niet zes, niet zeven, niet acht, niet negen maar tien nieuwe chocolades.

Mogen we u voorstellen aan de chocolades van Willie’s Cacao. Bean to bar uit de UK – gemaakt in de chocoladefabriek van Willie Harcourt-Cooze. Zes origine chocolades van enkel cacao en suiker. Met cacao uit Colombia, Venezuela (2x), Peru, Madagaskar & Indonesië.

En dan ook nog vier chocolades met smaakjes. Stuk voor stuk pure repen, met achtereenvolgens koffie, gember & limoen, rozijn & hazelnoot en sinaasappel. Er mogen dan smaakjes bij zitten, ook bij deze chocolades draait het om de cacao. Zo is bij de sinaasappelchocolade cacao gebruikt uit Baracoa, Cuba. Daar waar ook Tibor Szántó prijswinnende chocolade van maakt. Datzelfde geldt trouwens ook voor de Rio Caribe

Wil je de chocolades van Willie snel een keer proeven, stuur ons dan gerust een berichtje – er valt vast wel wat te regelen

De chocolades liggen voor € 3,50 nu al bij Ieder z’n Vak in Nijmegen te pronken. Als je via de website wil bestellen dan zul je nog enkele dagen geduld moeten hebben. Update: Het is zover. Ook beschikbaar online. Zie Willie’s Cacao.

Meer weten Willie’s chocolades?

Er valt nog een heleboel over Willie te vertellen. Over het avontuur met zijn eigen cacaoplantage, zijn chocoladefabriek en over de documentaire die over en met hem gemaakt werd. Wil je nu nu al meer lezen, kijk dan gerust eens op zijn website – vol heldere uitleg over het hoe en wat van zijn chocolades: Williescacao.com . Er is ook een mooi ‘smaakwiel‘ te vinden

Afsluiten doen we met een mooi citaat van chocolademeester Willie:

“I want everyone to have some of the awakening I did. Few things give me such pleasure than watching someone gasping with delight as the chocolate melts and the realisation dawns that all taste comes simply from the cacao…”

Amen Brother, Amen!

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.