27 oktober 2015 Nieuwe Chocolade

Nieuwe Chocolade

We hadden al veel nieuwe plannen gesmeed en allerlei moois uitgezocht: nieuwe chocolades om te gaan verkopen. Door de omstandigheden hebben we daarin redelijk wat vertraging opgelopen. Maar ik ben blij dat we alsnog kunnen heropenen met een paar fijne nieuwe toevoegingen:

Pacari

Een heel nieuw merk in ons assortiment! Met ‘raw’ chocolade en buitengewone smaakjes.pacari raw 100% chocolade

Pacari uit Ecuador proefden we vorig jaar al eens. Toen waren we erg onder de indruk. Maar we hadden al veel en bovendien schrokken al die labeltjes op de verpakking ons enigszins af. Een webwinkelklant gaf het merk als tip later door en toen bedachten we dat we onze mening toch eens moesten heroverwegen. Want Pacari heeft wel wat bijzonders.

Zo hebben we van ze drie ‘raw’ chocolades, in 70%, 85% en 100%. Raw schijnt extra gezond te zijn, en voor de smaak maakt het behoorlijk wat uit dat de chocolade niet gebrand is (de chocolade wordt enkel lichtelijk verhit tot maximaal een graad of 50). Zelf worden we soms een beetje moe van alle gezondheidsclaims die te pas en te onpas opduiken en als extra aanprijzing gebruikt worden. Daarom geven we zelf enkel een smaakgarantie (‘de smaak van deze reep bevalt paul & emma’) bij de chocolades die we verkopen.

Omdat we vooral voor héél erg lekker gaan, hebben we nog drie bijzondere andere chocolades van Pacari voor jullie (en onszelf) uitgezocht: 60% cacao, Met  blauwe bes, citroengras en citroenverbena.

 

Maroumarou-treasure-island-vierkant

Van de twee lichtelijk en zeer prettig gestoorde Fransen die het in hun hoofd haalden in Vietnam meesterlijke chocolades te gaan produceren zijn we al langer fan. In elke reep zitten weer andere cacaobonen, uit verschillende regio’s in Vietnam. Ze smaken totaal verschillend en zijn wat ons betreft stuk voor stuk bijzonder lekker. Reden te meer om het assortiment uit te breiden met de ‘Tien Giang Wallpaper’ en de ‘Dong Nai’. En toen we lazen dat  de ‘Treasure Island’ de favoriet van de makers was moest die er natuurlijk ook bij…

Original Beansfemmes de virunga melk chocolade van original beans

Ook Original Beans ligt ons inmiddels na aan het hart. Zoveel dat we na vier pure repen ook plek maken in onze winkel voor een melkreep: Femmes de Virunga 55%. Een buitengewoon romige melkchocolade met relatief veel cacao voor een melkchocolade. Een reep waarbij ook de natuur van het Virunga National Park en vrouwelijke cacaoboeren in Oost Congo gesteund worden.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.