8 februari 2024 Chocoladefestival Winactie!

Chocoladefestival Winactie!

Let op: de winactie is afgesloten. Je bent natuurlijk van harte welkom alsnog in te schrijven voor de nieuwsbrief maar je kunt niet meer winnen. In de toekomst ongetwijfeld we weer een keer.

Ter ere van de 10e editie van chocoladefestival geven we graag en met veel plezier heel veel chocolade weg.

We wilden op het festival in Amsterdam eens wat anders dan anders doen en verkopen er helemaal niks, maar geven des te meer weg. Naast de Original Beans kortingsactie (30% korting!) dus ook nog deze heuse winactie.

Je maakt kans door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. En ben je al lang ingeschreven, geen zorgen – ook dan maak je kans. Iedereen die op 15 maart 2024 ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de prijzen.

Wat kun je winnen? Heel veel chocolade

Hoofdprijs: 6 maanden chocolade abonnement

Verder te winnen:

  • 3x Booja Booja Award Winning Set
  • 1x Chocolatemakers Pakket (melk of puur)
  • 1x Original Beans pakket
  • 1x Zes chocolades van Krak
  • 1x Omnom Winter Set

Kans maken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en dan doe je mee!

Chocolade nieuwsbrief ontvangen?De enige voorwaarden: schrijf je in voor de nieuwsbrief, als je al ingeschreven staat – houden zo – schrijf je niet in met meerdere adressen want dat is valsspelen. Iedereen die op 15 maart ingeschreven staat maakt kans. We kiezen willekeurig een winnaar na 15 maart en publiceren in de nieuwsbrief daarna de winnaars (enkel met voornaam en een enkele letter van de achternaamzodat je anoniem blijft). Wij beslissen of je eerlijk meedoet, en Paul & Emma gaan samen over de trekking – daarvoor gebruiken we een generator voor willekeurige nummers van het internet. De prijzen zijn niet in geld uit te drukken of om te wisselen en na de bekendmaking van de prijzen krijgen de winnaars ook nog los een mailtje met een verzoek voor adresgegevens, we vragen binnen een maand daarop te reageren anders kan de prijs vervallen (als zullen we echt nog wel even ons best doen je te benaderen). Dat was het. Uiteraard zijn de Chocoladeverkopers en hun familie uitgesloten van deelname.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1980 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.