22 december 2014 Smkmrkt

Smkmrkt

Onze repen lagen afgelopen weekend bij de Smkmrkt – de winter editie. Een mooie Nijmeegse markt die deze zomer zijn première beleefde op het plein bij de Vasim. De winter-editie vond vanwege de weersomstandigheden plaats in het Honig-complex en dat bleek een geschikte keus. Een prachtige grote hal met veel meer kraampjes dan in de zomer, lekkere hapjes en lekkere biertjes. Enkele van onze chocolades waren dolblij in de kraam van Ondersteboven beland te zijn & daar ook verkocht te worden.

smkmrkt

Voor onszelf was de echo van de vele stemmen tegen het metalen golfdak een kleine min waardoor wij en onze gevoelige oortjes het na wat lekkers voor gezien hielden en lokale trots Oersoep nog even bewonderden.

Om de feestvreugde compleet te maken: de repen  van Chocolatemakers liggen voorlopig ook nog in de winkel van Ondersteboven. Ideaal als je een mooi hoedje, kek jasje of een bijzondere lp zoekt, en daarbij een chocolaatje lust.

http://www.jolijnceelen.nl/ondersteboven/

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.