12 augustus 2016 accenture innovation awards chocoladeverkopers

Stemmen voor eerlijke chocolade?

Onze plantjes op het balkon vinden het fijn, onze chocolade ook. Maar wij zelf zijn inmiddels wel toe aan wat meer zonneschijn dezer dagen.

De gematigde temperaturen zorgen er in ieder geval voor daccenture innovation awards chocoladeverkopersat wij onze webwinkel en het verkooppunt in Nijmegen nu open kunnen houden. Wil je chocolade kopen? Dat kan dus gewoon alhier. En dan hebben we ook nog eens een boel nieuwe repen – ook wel een unicum voor zo midden in de zomer. Daarover later meer.

Waar de zomer eerder gebruikt werd om rustig plannetjes te maken, wat te zonnen, na te denken over nieuwe merken, zo nu en dan eens wat te proeven, en te soebatten over of we het lettertype op onze website nu wel of niet een puntje kleiner moeten maken – gaat het nu even anders…

Nieuwe chocolade dus, maar ook…

Uw Chocoladeverkopers bij de Accenture Innovation Awards

Enkele weken terug iemand ons op met de melding ons geschikt te achten voor de Accenture Innovation Awards in de categorie fair food. “Zo zo”, was wat wij toen dachten.

Nu betreft het een wedstrijd waar innovatieve en duurzame concepten uit Nederland zich kunnen meten. En hoewel we bepaald niet competitief ingesteld zijn doen we graag mee. Al is het maar omdat het een mooie kans is weer een klein beetje extra aandacht aan te wakkeren voor goede en eerlijke chocolade.

Uw Chocoladeverkopers doen dus mee. Er gaat straks een jury over ons oordelen maar ook u mag een beetje meebeslissen. Er kan namelijk gestemd worden.

Er zijn concepten met ruim  2000 stemmen waarmee we voor de hoofdprijs daarmee bij voorkeur kansloos zijn. Maar we zouden we het wel leuk vinden zo rond de 100 stemmers te halen. Daarmee staan we ook ergens binnen de  top-100 qua aantal stemmen, en dat zouden we al een chocoladefeestje waardig vinden.

Wil je ons steunen en meestemmen? Dat kan door middel van 3 klikken, via https://innovation-awards.nl/concept/chocoladeverkopers/

Er is wel een facebook, linkedin of twitter account voor nodig om jezelf te verifiëren en te zorgen dat je niet 10.000 keer op ons stemmen kunt.

Ben je principieel tegen stemmen? Of heb je andere bezwaren?

We vinden het ook gewoon leuk met andere chocoladeliefhebbers in contact te komen – bijvoorbeeld via facebook.

En kun je het echt niet nalaten ons daarenboven nog te steunen, en je hebt je maandelijkse portie chocolade al gekocht, dan mag je wat ons betreft altijd overwegen een recensie in google over ons achter te laten. 🙂

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1896 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.