11 augustus 2015 Terugkeer bij Ieder Z’n Vak

Terugkeer bij Ieder Z’n Vak

ieder z'n vak winkel in lange hezelstraat met onze chocolade repen

17 augustus: Terugkeer bij Ieder Z’n Vak

Bij Ieder Z’n Vak in de Lange Hezelstraat (Nijmegen) worden de chocolades van de Chocoladeverkopers zeer gemist – vernamen wij. En ook wij verlangen naar onze vertrouwde kast vol chocolade.

De winkel is vanwege zomervakantie nog even helemaal gesloten. Daarna, om precies te zijn op 17 augustus, zal ons vak weer gevuld zijn!

Afhankelijk van het weer kan het zijn dat er voorlopig een ietwat beperkt assortiment zal liggen – maar met buitentemperaturen onder de 30 graden hoeven we in ieder geval niet meer bang te zijn voor een vak vol gesmolten chocolade.

Webwinkel: steeds meer keuze

Ondertussen raakt onze webwinkel steeds verder gevuld met chocolade uit alle windstreken.

Zo hebben we recent nog twee repen van Mayta uit Ecuador toegevoegd aan ons assortiment. De ene reep bevat stukjes gekonfijte gember en is daarmee zachtzoet. In de andere is roze zout verwerkt. En dan niet zomaar een snufje.

En er komt meer aan. De zomer is voor chocolades natuurlijk een wat rustiger seizoen – wij eten nu ook net wat meer ijsjes dan chocoladerepen- maar we hebben niet stil gezeten.

Als Chocoladeverkopers bieden we je graag zoveel mogelijk keus aan bijzondere chocolades – chocolades die meestal nog nergens in de buurt te krijgen zijn (soms maar op één of twee andere plekken in Nederland). En ja, we komen met wat mooie nieuwe repen dit najaar.

Wat we alvast kunnen verklappen is dat we een pakket uit Frankrijk hebben ontvangen en daarnaast van een webwinkelklant ook een heel erg goede tip kregen voor raw chocolate.

Hebben we jouw favoriete eerlijke & pure chocolade nog niet? Laat het ons weten! We waarderen alle tips!

 

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1980 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.