1 juli 2015 warmte en chocolade thermometer

Tijdelijk weg bij Ieder Z’n Vak

Ons vak is even leeg

Onze chocolades liggen tijdelijk niet warmte en chocolade thermometermeer bij Ieder z’n Vak. Onkdanks de hitte vóelt het heerlijk koel in de winkel. Toch is binnen de temperatuur inmiddels opgelopen tot 23-24 graden. Bepaald geen temperatuur om chocolade bij te bewaren natuurlijk. Daarom hebben we ons vak (met pijn in het hart) tijdelijk verlaten. En de chocolade veilig in ons magazijntje opgeslagen

De webwinkel is nog open

Via onze webwinkel bestellen kan uiteraard nog wel, dan bezorgen we op een geschikt moment, zodat we je kunnen garanderen dat je chocolade helemaal perfect bij je aankomt. We laten het uiteraard ook even weten als we de chocolades weer in ons vak liggen.

Bewaaradvies

Als je thuis chocolade hebt nog dit bewaaradvies: de optimale bewaartemperatuur is 12-20 graden. Vooral ook niet te vochtig, en liefst donker & luchtdicht. In de koelkast bewaren is dus eigenlijk te koud (en vaak ook te vochtig) maar als je geen andere koele plek in huis hebt kun je daarvoor kiezen. Zorg dan vooral ook dat je de chocolade luchtdicht bewaart, ook omdat het snel de geuren van andere voeding opneemt.

Ons magazijntje

Wij vinden het belangrijk ons duurzaamste beentje voor te zetten, zoals u weet ook door de chocolades per fiets te halen.

Er zijn natuurlijk mooie actief koelende oplossingen beschikbaar, van airco’s tot speciale chocoladekoelkasten. Maar wij  kiezen liever toch voor een oude beproefde en ‘groene’ methode. Opslaan op een koele plek dus.

Ons magazijntje zit onder het huis, veilig uit het bereik van de zon. Om de warmte buiten te houden heb ik de deur afgelopen week nog van een isolerende laag voorzien.

De temperatuur monitoren we uiteraard, mocht die onverhoopt toch oplopen kunnen we nog uitwijken naar een kelder die momenteel de verbluffende temperatuur van 12 graden heeft.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.