27 oktober 2015

Webwinkel weer open!

Yes! Je mag weer chocpyramide van pralus chocoladeolades bij ons bestellen, onze webwinkel is weer volledig open. En we hebben gelijk wat mooie nieuwe repen online voor je uitgestald. Voor wie graag wil weten hoe en wat nog even uitleg over waarom onze webwinkel even dicht was..

Brand

Wij stonden lekker op de Kaaijmarkt – waar we de hele dag chocolades verkochten, en vooral van het zonnetje en van een heerlijk ‘Vuur & Vlam’ biertje genoten. Ondertussen was het huis van onze bovenbuurman volledig aan het afbranden. Van top tot teen of beter gezegd van de onderste vloer tot de nok van het huis. Sowieso niet prettig, maar ook voor ons niet omdat ons huis zodanig beschadigde dat het onbewoonbaar werd.

Er was geen persoonlijk letsel, de meeste echt belangrijke dingen (foto’s, frutsels en herinneringen) zijn bewaard gebleven, en de chocolades lagen veilig opgeslagen in ons kleine magazijntje. Maar onze bezigheid, chocolade verkopen, moest toch echt even op een zijspoor. Er was asbest aangetroffen, er werd gedacht dat we na het opruimen daarvan wel weer terug konden, maar uiteindelijk bleek het (uiteraard) toch allemaal net even wat erger beschadigd en gaat het zeker tot ergens volgend jaar duren voor ons appartementje weer herbouwd isprofessor grunschnabel maakt heerlijke ijsjes

Al met al genoeg om onze dagen & hoofden vol te maken. Maar met zeer spoedig zicht op een nieuw plekje ben ik erg blij dat we weer chocolades kunnen aanbieden, en zo op onze eigen manier de wereld een stukje beter kunnen maken. Want er is weinig dat mij (Paul) blijer kan maken dan een stukje goede chocolade. Al moet ik zeggen dat een perenijsje van de Albert Heijn of een lekker hapje Professor Grunschnabel ook een zeer positief effect heeft op mijn humeur.

Voorwaarts!

sneeuwwitje met fiets kwam een stukje chocolatemakers75 halenWe zijn weer aan de slag. En de opgelopen achterstand is bijna ingelopen. De repen van Chocolatemakers waren écht helemaal op. Daarom gingen we naar Amsterdam en namen een heel erg grote rugzak helemaal vol chocolade weer mee terug.

De webwinkel is weer open, bestel gerust zoveel je wil. Belangrijk is wel dat we de eerste tijd nog wat langer nodig hebben om de bestellingen te verwerken & de chocolade te leveren. Reken op een vertraging van minstens enkele dagen.

En we komen niet met lege handen, we hebben wat mooie nieuwe repen meegenomen!

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.