27 mei 2015 chocoladeverkopers op de markt

Hoera! Een webwinkel!

chocoladeverkopers op de marktEen markt, eetbare plantjes, nieuwe bijzondere repen – we hadden een boel aan te kondigen de laatste tijd. Maar het grootste nieuws hebben we goed geheim weten te houden.

Vanaf nu hebben wij namelijk een webwinkel. Laat ik dat voor de duidelijkheid even herhalen, daar ik er best een beetje content mee ben…

Wij hebben een webwinkel!

Onze chocolades lagen natuurlijk al even in de winkel in de Lange Hezelstraat. Vanaf nu liggen ze dus ook in onze online etalage te pronken. Zodat je ook wat mooie repen kunt uitzoeken vanuit je luie stoel, vanaf je hotelkamer of terwijl je je op een nader te definiëren locatie nogal zit te vervelen met je hippe telefoon. Die repen krijg je dan thuisbezorgd, per post of als je in de buurt woont per fiets.

Dat gaan we vieren!

Zelf smullen we van een lekker stukje chocoladetaart, en drinken er een kleine black russian bij.

Maar we willen onze trouwe volgers en eerste bezoekers uiteraard ook graag betrekken in de feestvreugde. Op de eerste bestellingen geven wij dan ook graag 10% korting op alles. (kortingscode verlopen)

(Onze eerste online klanten moeten bovendien niet gek opkijken als ze ook nog wat kleine extra’s in hun pakketje vinden)

Werk aan de webwinkel

De webwinkel is nog ‘bèta’ en bepaald niet volmaakt. Er wordt de komende tijd nog volop aan gesleuteld. De eerste ernstige spelfout is dankzij een oplettende bezoeker alweer verwijderd.

Ook zal de verzending de eerste tijd zeker wat langer duren dan wij eigenlijk willen & zijn nog maar enkele betaalmogelijkheden present.

Over hoe het menu in elkaar steekt zijn we ook nog niet helemaal tevreden. We zijn dan ook erg benieuwd naar je ervaringen en verbeterpunten.

Klik gerust verder naar de webwinkel om ons online aanbod door te bladeren. En heb je op- of aanmerkingen? We horen het graag via het contactformulier of via facebook.

Groeten,

Uw Chocoladeverkopers

Paul & Emma.

chocolade aan het verkopen in de kraam op smkmrkt

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.