20 juli 2015 webwinkelkeur vertrouwd online chocolode kopen

Webwinkelkeur & klantervaring

webwinkelkeur vertrouwd online chocolode kopenVanaf nu hebben wij een mooi keurmerk – het Webwinkelkeur. Als je nu chocolade bij wil kopen is het daardoor ook mogelijk je ervaring met ons en andere klanten te delen. Dat vinden we erg fijn & we zijn er ook echt wel een beetje trots op.

Lid van Webwinkelkeurwebwinkel keurmerk logo

Links op onze pagina zie je tegenwoordig een klein roze balkje. ‘Webwinkelkeur lid’ staat daar vermeld. Je kunt er op klikken om er meer over te lezen.

We hebben ons kortgeleden voor dit keurmerk aangemeld. En na een kleine juridische controle zijn wij inmiddels lid geworden.

Dat vinden wij prettig. Het geeft jullie als chocoladekoper net wat extra zekerheid.

Wat voegt het webwinkel keurmerk toe?

  • Juridische controle –  Onder andere op vermelding van voorwaarden & privacy-gegevens
  • Een geschillencommisie – Mochten je een conflict met ons hebben dan kun je in het uiterste geval gebruik maken van een gratis geschillen-commissie. Wij zijn gebonden aan hun uitspraken.
  • Mystery Shoppers – Webwinkelkeur stuurt steekproefsgewijs ‘mystery shoppers’ langs
  • Ervaringen delen – Misschien wel het leukst, en meest belangrijk. Maar ook een beetje spannend. Al onze klanten krijgen na hun bestelling de mogelijkheid hun ervaring met ons te delen. Om bestaande klanten een indruk te geven & zeker ook voor ons om van te leren.

Je ervaring delen

Iedereen die bij ons chocolade bestelt krijgt achteraf een uitnodiging. Daarin staat een uitnodiging om kort wat te vertellen over je ervaring met ons. Dat hoeft echt geen heel verhaal te zijn. Een reactie achterlaten kost je zo maximaal een minuut of twee.

De eerste reactie is al binnen – gelukkig erg positief. En daarin krijgen we gelijk een mooie tip voor het assortiment, namelijk de ‘Pacari Raw’ een mooie duurzaam merk met onder andere repen gemaakt van rauwe (ongebrande) chocolade. Na de zomer gaan we ons assortiment sowieso stap voor stap verder uitbreiden en we zullen zeker proberen ook de repen van Pacari aan te gaan bieden.

Je tips zijn welkom!

Tips zoals die over ons assortiment helpen ons echt enorm.

Dus mocht je iets missen, valt je iets op aan onze site, vind je iets onduidelijk, wil je iets weten – wat het ook is we horen het graag. Onze webwinkel bestaat nog maar net, dus er is nog een boel te verbeteren. Je kunt ons mailen, bellen of via facebook bereiken.Bekijk gerust onze contactgegevens.

 

Andere keurmerken

Er bestaan nog een paar online keurmerken voor webwinkels. Het webwinkelkeur’ is er een, maar je hebt bijvoorbeeld ook nog het ‘thuiswinkel waarborg’.

Er is een heel simpele reden waarom wij niet voor het thuiswinkel waarborg kiezen. De kosten daarvoor beginnen bij ruim 600 euro per jaar. Voor een beginnende webwinkel als de onze is dat echt niet realistisch.

Wij hopen jullie vertrouwen vooral te winnen met goede service, persoonlijk contact & lekkere chocolade. Het keurmerk is voor ons meer een mooi extraatje. Niet iets om honderden euro’s aan uit te geven dus..

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1980 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.