28 november 2019 chocolade winnen actie cacaoboer steunen donatie vrijwillig

Win Chocolade & Geef samen een cadeau aan een cacaoboer

Chocolade verkopen vinden we leuk. Zeker omdat we alleen maar bijzondere & eerlijke chocolades verkopen. Waarvan we met trots kunnen zeggen dat ze veelal echt héél veel verder gaan dan alles wat er in de supermarkt ligt. Dankzij directere handel, hogere kwaliteit, hogere prijzen.

Van de eerlijke chocolades van Chocolatemakers die een goede prijs betalen, repen per zeilschip de oceaan over vervoeren en duurzaam verwerken.

Via de vele bean to bar chocolademakers die hun cacao inkopen direct bij de cacaoboeren of via zeer transparantie organisaties als Uncommon Cacoa. Voor een eerlijke prijs. Gewoon voor een hogere prijs.

Tot de geheel in Madagaskar (nog altijd een van de armste landen ter wereld) gemaakte chocolades van onder andere Chocolat Madagascar.

We zijn blij met de prachtige chocolades, de chocolademakers en hun passie en de directe link met de cacaoboeren die aan de basis staan voor al dit moois. En nog leuker dan chocolade verkopen vinden we chocolade weggeven. Daarbij bestaan we nu ook nog eens 5 jaar. Reden te meer om weer eens wat weg te geven.

Wij geven graag wat weg in de vorm van een winactie. Je doet mee door een bedrag naar keuze te doneren. De opbrengst gaat volledig naar (een geschenk voor) een of meerdere cacaoboeren.

Winnen? Zo werkt het!

  1. Doneer een bedrag naar keuze via deze link. https://useplink.com/payment/4pA8VzLTP5vrOXvSIanp/ elk bedrag is welkom en geeft winkans in de actie
  2. Vul bij beschrijving je naam/emailadres inzo kunnen we je laten weten als je gewonnen hebt.

Wat kun je winnen?

We hebben dit keer meerdere winacties! Wie doneert doet automatisch mee met de huidige en komende winacties. Zo heb je dus extra kans als je er vroeg bij bent.

Doneer dus nu om mee te doen met de huidige en komende actie. https://useplink.com/payment/4pA8VzLTP5vrOXvSIanp/

Winactie 2:  19 dec t/m 12 januari

De tweede winacties is gestart. je kunt nu meedoen. Alle donaties naar keuze doen automatisch mee met de huidige en volgende winacties. Lees hier meer over wat je winnen kunt.

Winactie 1: 28 nov t/m 4 december

De eerste winactie is afgelopen. Er is al ruim 500 euro opbrengst (!) voor een geschenk voor cacaoboeren. De winnaars kregen vandaag per mail bericht & hun prijzen volgende week in huis. Gefeliciteerd Margarita, Tina, Esther en Jennifer.

Alle donaties tot nu toe doen ook mee voor de volgende winacties. En je kunt nu dus ook een bedrag naar keuze doneren om met de komende acties mee te doen.

  • Hoofdprijs: Deze prachtige adventskalender van Soma. Of eigenlijk moeten we zeggen: catventkalender. Tel af naar kerst met een mooie box vol unieke chocolades van deze Canadese chocolademeesters. Elke dag een vakje met heerlijke chococolades. Een uniek item, want behalve het exemplaar van ons is er niemand die ‘m heeft.
  • 1e prijs: Nederlands Bean to bar Chocoladepakket – 6 repen. Met chocolades van Krak, Chocolatemakers en Mesjokke. We zijn blij dat ook in Nederland bean to bar leeft, en deze makers zijn daarin voorlopers. Waar je chocolade maakt heeft weinig invloed op de reep, maar we vinden het mooi dat de mensen van deze chocoladebedrijven zich zo enorm inzetten voor écht eerlijke en bijzondere chocolade.
  • 2e prijs: Smaakreis Madagaskar Pakket. De herkomst van de cacao maakt wél heel veel uit voor de smaak van je chocolade. Geen anonieme bulkcacao, maar cacao waarvan je de herkomst kent. En het mooie… om het verschil te proeven hoef je écht geen expert te zijn. Met dit pakket laten we je kennismaken met chocolades van cacao uit Madagaskar.
  • 3e prijs: Soma Guasare Venezuela – werd vorig jaar bekroond als beste chocolade ter wereld, best in competition bij de International Chocolate Awards wereldfinale.

Winactie 3: Volgt in januari

Winactie 4: Halen we samen meer dan 1000 euro voor een geschenk voor cacaoboeren dan doen we ook nog een 4e winactie in Januari / februari.

Wie nu doneert maakt ook automatisch kans in alle huidige en volgende winacties.

Vergeet niet bij je donatie je naam en mailadres op te geven. Of stuur ons een mailtje, dan komt het ook goed.

Waar gaat het geld heen?

Bij de vorige actie ging de opbrengst geheel naar Mr Cong, cacaoboer in Vietnam, zie hieronder. Dit keer gaan we ook weer hardwerkende cacaoboeren blij maken. Het goede nieuws, nog voor de actie officieel van start is hebben we al een aantal donaties binnen, en weten we al dat we meer kunnen doen dan vorig jaar.

Het bedrag gaat voor 100% naar een geschenk voor of meer cacaoboeren. Wie dit wordt of worden zal ook afhankelijk zijn van de opbrengst en bepalen we begin volgend jaar.

Kosten voor het betaalsysteem en verwerking betalen wij, en we doneren zelf natuurlijk graag mee. Zo zorgen we dat er niks blijft hangen en we de opbrengst geheel kunnen gebruiken om mensen blij te maken.

cacaoboer vietname marou mensen cacaoboon vrucht

Opbrengst vorige winactie: 600 cacaobomen voor Mr Cong

Daarom herhalen we graag onze winactie van 2 jaar terug. Toen kon je een bedrag naar keuze doneren in ruil voor kans op een mooie prijzenpakket. De opbrengst ging uiteindelijk geheel naar Mr. Cong. Hij is cacaoboer in de Mekong Delta. Zijn cacaoplantage was eerder overstroomd. Met de opbrengst kon hij 600 (!) cacaobomen (seedlings) aanschaffen.

We haalden 2 jaar terug samen 180 euro op, voor ons misschien geen groot bedrag. Maar met dit bedrag konden we al heel direct iemand blij maken. Met onze klanten, en dankzij het directe contact met de chocolademakers van Marou in Vietnam. Een paypallinkje voor de betaling, en zij gingen bij Mr Cong langs om het bedrag te overhandigen. Zo makkelijk is het. Dit jaar is het doel de opbrengst minstens te verdubbelen.

Vragen? Laat het weten.

Voor nu dank voor de aandacht!. Al weer vijf jaar zijn wij bezig met bijzondere chocolades, en wij krijgen er voorlopig geen genoeg van, integendeel. En we zijn zeer verheugd dat de interesse in eerlijke chocolade groeit. En dat we veel minder vaak hoeven uit te leggen waarom de chocolades die we verkopen ‘zo duur’ zijn. Dat steeds meer mensen begrijpen dat de repen in de supermarkt geen eerlijke prijs hebben. Voor nu delen we graag voor wie meer wil weten nog een paar linkjes om verder te kunnen lezen. Groet! Paul & Emma – uw Chocoladeverkopers.

(De Chocoladeverkopers op vakantie in de Alpen, eerder dit jaar)

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.