8 augustus 2019 international chocolate awards de bekroning voor de beste chocolades ter wereld

Winaars Chocolade Awards 2019

De drie grote chocolade prijzen zijn weer uitgereikt. Gouden medailles of sterren. De winnaars zijn er. Zeker leuk om de winnende repen even door te kijken. 

Van de International Chocolate Awards de halve finale. De beste chocolades van Europa, Midden Oosten & Afrika.
<<Bekijk hier de uitslag>>.

De sterren van de Great Taste Awards zijn ook weer uitgereikt. Ze bekronen het beste in allerlei categorieën van lekkers, op de site kun je doorklikken naar chocolades.
<< Bekijk hier de uitslag >>

Ook de Academy of Chocolat  bekroonde weer heel wat. De grootste bekroning, de  ‘golden bean’ voor de allerbeste chocolade gingen naar Castronovo en Tobago Cocoa Estate. Maar dan zijn er nog tientallen, honderden medailles (goud, zilver en brons) uitgereikt en nog meer repen krijgen een eervolle vermelding. Alles terug te vinden op een – nogal onhandig ingedeelde – website.
<< Bekijk hier de uitslag >>

Best veel bekroningen. Je mag het gerust ook waanzinnig veel noemen. Deels omdat er over de hele wereld steeds meer bean to bar chocolade gemaakt wordt. Dat is het goede nieuws. 

Wij zijn voor minder medailles. Zodat ze meer zeggen. Alleen bekroningen voor het beste van het beste. Want nu zijn er de 3 grote awards, en nog een heel aantal kleinere, en stuk voor stuk met honderden

Daarom delen we volgende nieuwsbrief een eigen bescheiden lijstje van persoonlijke favorieten.  Gewoon een handvol. Dat is lastig kiezen, maar we denken dat je daar veel meer aan hebt.

Abonneren op de nieuwsbrief of de vorige edities lezen.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.