U wist misschien al van onze chocolade nieuwsbrief. Wie ‘m nog niet ontving kan hieronder toch nog op de hoogte komen. Beter nog kunt u doorklikken naar de nieuwsbrief in de originele opmaak. En nog beter is het natuurlijk gewoon even voor de nieuwsbrief in te schrijven. Dan krijgt u al onze nieuwtjes in de mail – gemiddeld een keertje per maand. En uitschrijven kan natuurlijk op elk moment.
Inschrijven mag hier.
Vorige nieuwsbrieven teruglezen mag hier.
Zomers chocoladenieuws & chocoladevriendelijke temperaturen
|
|
Beste Chocoladeliefhebber
De warmste dagen lijken voor nu even achter ons.
Wij kunnen weer als vanouds chocolade versturen. Hoera!
Een opvallend goed gevulde nieuwsbrief – voor zo midden in de zomer.
Leest u hieronder mee?
Voor nu wensen we u alle goeds!
Paul & Emma – uw Chocoladeverkopers.
De langverwachte zwarte chocolade van Omnom. Al veel geproefd en besproken. Nu algemeen te bestellen
Een hele nieuwe lading vol bijzondere origine chocolades van Dandelion uit San Francisco.
Liberia! Sierra Leone! en nog heel veel meer.
De ruwe steengemalen chocolades met nibs van In ‘t Veld.
De werkplaats van dezechocolademeester in Berlijn brandde helaas af. Gelukkig waren deze repen al elders opgeslagen! Op=op.
Al ‘ns pannenkoeken chocolade op? Of een chocolade geïnspireerd op Poolse kersensoep? Dat en meer nieuw van Dormouse uit Manchester!
Ga op reis met ons nieuwste chocoladepakket.
Proef de herkomst van de cacao en reis naar verre oorden. Eerste bestemming: Peru.
Travelling without moving – zoals Somahet mooi noemt. En dat voor €26,95.
Hoe groter ons assortiment hoe belangrijker het sorteergemak.
Vanaf nu de mogelijkheid te sorteren op diverse smaaktoevoegingen:
In één keer goed kennismaken met de bijzondere bean to bar chocolades van Chocolatemakers uit Amsterdam?
Zes chocolades en twee mini’s voor slechts €18,90.
Beschikbaar in Melk en Puur.
|
|
|
Tips: chocolade boeken
We sluiten af met 3 tips voor chocolade boeken. Alle drie geschikt voor zowel beginnende als fanatieke liefhebbers:
-
-
-
|
|
|