13 december 2016 rawit thaise peper gevulde chocolade van zotter

Zotter nieuw in het assortiment

zotter bean to bar chocolade uit oostenrijk fairtrade en biologischWij verkopen nu ook de chocolades van Zotter – u zag het misschien al.

Bean to bar uit Oostenrijk

Deze Oostenrijkse bean to bar chocolademakers zijn van heel veel markten thuis. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en is opgericht door Josef Zotter. Sinds 2007 branden ze zelf hun cacao en maken ze dus ‘echt’ zelf chocolade. Dat doen ze met cacao uit allerlei regio’s, en zeker ook in de vormzotter schotse whiskey chocolade van allerlei bijzondere gevulde repen.

En als we zeggen dat ze van vele markten thuis zijn, dan is dat ook echt zo. Zotter heeft namelijk zelfs op het terrein van de chocoladefabriek een eigen ‘eetbare dierentuin’.  Daar laten ze mensen in contact komen met hun eten, en laten zien dat dieren voelende wezens zijn die met respect behandeld dienen te worden. En ja, je kunt de dieren die gehouden worden belanden ook op het bord. Hoewel uw chocoladeverkopers er als vegetariërs niet snel zullen gaan eten vinden we het idee op z’n minst intrigerend.

Zotter heeft misschien wel het meest uitgebreide assortiment dat wij ooit gezien hebben.

Het Zotter assortiment

Veel gevulde chocolades (Hand-scooped) en dan nog een hele range aan ‘gewone’ origine chocolades van over de hele wereld en van puur via melk tot wit, of zelfs van soja of kokos gemaakt.

Het assortiment is zodanig breed dat we niet elke chocolade een voor een aan u zullen voorstellen. Sterker nog, we hebben na 22 november nog niet eens de tijd gevonden om álle chocolades op de website te zetten. We zijn nu bij nummer 32 aanbeland.

Bekijk het Zotter chocolade assortiment

zotter 100 procent chocolade puur originKijk vooral even rond, er zijn dus vele gevulde repen, met hete chilipeper maar ook bijvoorbeeld whiskey of tequila. Daarnaast een reeks origine chocolades.

Combinatierepen: ideaal voor een chocoladeproeverij

Leuk vinden we daarbij ook zeker de combinatierepen. In één verpakking twee verschillende repen die wel verband met elkaar hebben. Een pure 60% en een melkchocolade van 60% bijvoorbeeld, of twee identieke repen waarbij enkel de tijd dat ze gemaald (geconcheerd) zijn anders is. Of twee repen in één van 100% cacao, de een uit Peru de ander uit Madagskar. Natuurlijk allemaal zeer geschikt om makkelijk en betaalbaar je eigen chocoladeproeverij te houden!

Ook leuk om te weten: alle chocolades van Zotter zijn stuk voor stuk zowel biologisch als fairtrade gecertificeerd.

Er volgen er nog enkele meer, waaronder witte chocolade van soja (en dus veganistisch) en komende week ook enkele gevulde chocolades specifiek voor de kerst.

Getagd op:
chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1853 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.