Wie zijn wij?

Hallo! Wij zijn Chocoladeverkopers Paul & Emma en wij houden van chocolade. Niet de repen uit de supermarkt, maar bijzondere repen met veel smaak. Die zijn niet bepaald algemeen verkrijgbaar, daarom besloten we ze zelf maar te gaan verkopen. We houden ook van fietsen. Daarom halen & bezorgen de chocolade graag per fiets.

We hadden ons daarbij ook ‘De fietsende verkopers van veelal pure, altijd eerlijke en vooral toch ook lekkere chocolades’ kunnen noemen maar we wilden het ook graag simpel houden. Vandaar, Chocoladeverkopers.

Hallo, ik ben de Paul.dit is chocoladeverkoper emma

Wat voor repen kan ik verwachten?

Simpel gezegd: Puur, eerlijk en lekker. Daarbij staat de smaak altijd voorop. We verkopen graag repen die we zelf enorm waarderen – maar we vinden het ook erg belangrijk dat de cacaoboer via directe handel een eerlijke prijs krijgt (met of zonder fairtrade, biologisch of direct-trade certificaat)

Ook vinden we het belangrijk dat er bij elke stap van cacaoboon tot bij de persoon die de chocolade op eet aandacht is voor mens en natuur. En voor de vele prachtige smaken in de cacao natuurlijk. We hopen dat steeds meer mensen ontdekken dat er zo ontzettend veel meer is dan chocolade vol toevoegingen uit de supermarkt…

Daar kunnen we nog heel veel meer aan toevoegen. We vertellen elders op de site wat uitgebreider over de smaak van goede chocolade. We geven ook smaakadvies en helpen graag bij proeverijen. De chocolademakers vertellen zelf wat meer over de cacaoboeren. .

We houden daarbij zelf meestal vooral van chocolades van 70 tot 80 procent cacao maar hebben voor de liefhebbers uiteraard ook melkchocolade, witte chocoladechocolades met 100% cacao en repen met smaaktoevoegingen.

We vinden het leuk om het vervoer zoveel mogelijk per fiets te doen. Zo fietsen we graag zo nu en dan naar onze leveranciers. Dat lukt vanwege tijdsgebrek overigens zeker niet altijd. En ook bij repen die we uit verre buitenlanden halen kiezen we uiteraard voor gewone verzending. Gelukkig kunnen we dankzij fietskoeriers.nl inmiddels ook in 25 steden bezorging per fiets aanbieden!

Waar kan ik de repen kopen?

Via deze webwinkel kun je alle chocolades die we aanbieden makkelijk bestellen.

Mocht je de repen in het echt willen bewonderen: een deel van ons assortiment ligt ook te pronken in de winkel van Ieder Z’n Vak in de Lange Hezelstraat. Af en toe zijn we ook op wat andere plekken in Nijmegen vertegenwoordigd. Kom vooral een keer wat proeven!

We kunnen je ook uitleggen waar je ons in Nijmegen kunt vinden.

cropped-panorama-iederznvak.jpg

Uiteraard staan we geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, en wel onder het bijzonder mooie nummer 61758477.

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 213 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.