LET OP: de chocolades zijn (tijdelijk) niet meer bij Ieder Z’n Vak beschikbaar.

Bestel dus vooral online! Via onze webshop.

We komen uit Nijmegen, wonen er tegenwoordig net naast – in Beek –  en vinden het fijn om lokaal samenwerkingen aan te gaan – zodat je ook in onze mooie stad kunt genieten van bijzondere chocoladerepen.

Een klein deel van ons assortiment is altijd te vinden bij:

Ieder Z’n Vak – een lokale winkel waar kleine ondernemers en creatieve particulieren ruimte kunnen huren voor hun waren. Te vinden in de Lange Hezelstraat. Hier is een klein deel van ons assortiment doorlopend te vinden. Zie hieronder voor de route.

Verder is chocolade via de Chocoladeverkopers te vinden bij onder meer:

Desem pizzacafé – Mooi om een Nijmegen tegenwoordig een pizzacafé met kwaliteitspizza te hebben. Van eigen desem natuurlijk. En goede ingrediënten. Plus buitengewoon bier, cider & natuurwijn. Desem gebruikt Chocolatemakers Awajún chocolade voor een aantal heerlijke desserts. Ook serveerden ze een wisselende selectie aan bijzondere chocolades bij de koffie.

The Chocolate Bar – Een chocolade workshop volgen? Ook dat kan in Nijmegen. Op het Honig-terrein. Bij The Chocolate Bar. Bonbons maken, kennis maken met chocolade & binnenkort ook een echte ‘bean to bar’ chocolade workshop. Daar horen natuurlijk ook een aantal mooie repen bij. Onder meer Mesjokke, Original Beans & Chocolatoa zijn hier verkrijgbaar.

Eerder ook:

Stoom biercafé – Je kunt er bijzonder goed eten (de kaasplanken zijn hemels), het bier assortiment is overvloedig en formidabel, en ze hebben er ook nog eens chocolade. Voor bij de speciale speciaalbierkaart combineerden we een aantal chocolades bij bepaalde bierstijlen.

Het Theezaakje – Maken theemixen & bieden een werkplaats voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Maart 2017 openen ze hun eigen theewinkel. En daar is zeker ook ruimte voor bijzondere chocolade!

Steigercafé de Dock – bij café de Dock op het Honig-complex kun je een chocolade proefplankje bij de koffie bestellen. Beschikbaar is ‘puur’ en ‘melk & puur’.

JP Vincken Delicatessen – de mooie delicatessenzaak van JP Vincken op de Daalseweg verkoopt veel lekkers, waaronder een aantal van de wat ons betreft legendarische repen van Tibor Szántó.

Delicia –  Mooi wijn & delicatessenzaak in de Plufabriek. Gespecialiseerd in Portugal & Brazilië. Heeft dan ook de Braziliaanse chocolades van Amma in het assortiment, en een aantal soorten Original Beans.

Verder nog op diverse festivals en proeverijen (met thee, drank of koffie, of gewoon zo natuurlijk).

Routebeschrijving Ieder Z’n Vak

Onze chocolades liggen in de winkel van Ieder Z’n Vak in het centrum van Nijmegen. Daar is in oktober 2014 een leuke winkel begonnen waar allerlei kleine webshops en particulieren hun waren aanbieden. Onze chocolade heeft daar een heel mooi plekje gekregen.

Je vindt deze winkel in de Lange Hezelstraat, op nummer 72. Als je vanaf de markt de straat inloopt is het redelijk richting het einde aan de rechterhand (tegenover Dille & Kamille)

Als je in de gelegenheid bent vinden wij het extra tof als je de chocolades per fiets komt halen. Mocht je buiten Nijmegen wonen kan de fietsrouteplanner handig zijn om een mooie route uit te stippelen.

Lopen of met de auto komen kan natuurlijk ook, in dat laatste geval kun je meestal wel parkeren bij het Joris Ivensplein.

Als je van ver moet komen: de winkel is op loopafstand van het station.

Vanaf het Centraal station loop je linksaf, langs Doornroosje, de Stieltjesstraat op. Deze uitlopen tot de Kronenburgersingel, voor het park links en naar beneden lopen tot aan het plein. Rechts begint de Lange Hezelstraat.

Bij Ieder Z'n Vak in de Lange Hezelstraat ligt onze chocolade

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1961 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.