250 verschillende chocolades in ons assortiment. Dat mogen we toch wel een kleine mijlpaal noemen. De webwinkel is er sinds juni 2015 – en we kunnen wel stellen dat we inmiddels flink zijn gegroeid. Dat is overigens absoluut geen doel op zich – kwaliteit gaat voor kwantiteit – maar er is op de wereld heel […]
Het jaar beginnen met chocolade winnen?
Prijsvragen vinden wij best leuk. Het idee dat je, zonder er veel voor te hoeven doen, kans maakt op wat moois. Dat is al spannend. En als je dan ook nog eens wint, heb je ook nog eens wat te vieren. Een klein geluksmomentje, zonder daar veel voor te hoeven doen. Chocolade prijsvraag Als chocoladeverkopers […]
Mooie chocolade, mooie ervaringen
We kregen al een aantal prachtige recensies van klanten bij het webwinkelkeurmerk. Met mooie woorden, en een hoge score. We delen er een aantal, hieronder. En dan vertellen we onderaan nog even waarom we zo graag chocolade verkopen. “Zeer tevreden, vriendelijke goede service en top chocolade.” Heel mooi, zulke reacties maken ons best een beetje […]
Zotter nieuw in het assortiment
Wij verkopen nu ook de chocolades van Zotter – u zag het misschien al. Bean to bar uit Oostenrijk Deze Oostenrijkse bean to bar chocolademakers zijn van heel veel markten thuis. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en is opgericht door Josef Zotter. Sinds 2007 branden ze zelf hun cacao en maken ze dus ‘echt’ zelf […]
Prijzen omhoog & prijzen omlaag
We hebben een paar repen mooi wat goedkoper kunnen maken, en een paar chocolades in prijs moeten verhogen. Welke chocolades het betreft lees je onderaan…eerst even dit: Een eerlijke prijs voor chocolade… Hoera onze chocolade wordt duurder! …dat roepen ze bij Tony’s Chocolonely. Die bekend maakten hun repen (weer) een klein beetje duurder te […]
Nieuw: de vele smaken van Raaka
Het is winters fris, oftwel: chocoladeseizoen. Wij hebben dezer dagen vele nieuwe chocolades in de webwinkel mogen leggen. Zoveel dat we er een speciaal hoekje op de website voor hebben ingericht. We vertelden al kort over de nieuwe chocolades van Friis Holm. Wie de nieuwsbrief van ons ontvangt kon ook al lezen over al dat […]
Heel veel nieuwe chocolades van Friis Holm
Veel nieuwe chocolades in het assortiment. Sinterklaas en de kerstman hebben dit jaar meer keus dan ooit op chocoladegebied. Alle chocoladeliefhebbers die gewoon weer een nieuwe, lekkere en bijzondere chocolade willen proberen trouwens ook. Er is zoveel nieuws dat we gelijk maar een categorie nieuwe chocolade op de site hebben gezet. Dat leek ons wel […]
Chocolate Origin Event: een kort verslag
Het was prettig toeven op het Origin Chocolate Event. Een aantal van de beste chocolademakers ter wereld ontmoeten, de hand schudden van een aantal van onze geweldige chocoladeklanten, en zoveel oprechte interesse bemerken in goede chocolade van jan en alleman – een puik festijn. Pump Street Bakery‘s verhaal resoneerde bij velen, van Tibor Szántó werd […]
Het Origin Chocolade Festival – uw Chocoladeverkopers zijn er ook. Met chocolade en biertjes.
Het Origin Chocolate Event is op 22 oktober weer. Het festival vindt plaats in Amsterdam in het Tropeninstituut. En het heeft dit jaar een prachtig programma. Een festival specifiek gericht op kwaliteitschocolade. Met daarbij nadruk op, de naam zegt het al,op origine chocolade. Simpel gezegd: goede chocolade van een bepaalde herkomst (regio of land). Waar […]
Vakantie – geen chocolade leveringen t/m 6 oktober
Beste bezoeker en klant, Vanaf heden zijn wij aan het fietsen in de heuvels van Corsica. Dat betekent dat we tot 6 oktober geen pakketjes kunnen versturen. Uw bestelling invoeren is altijd mogelijk – we zullen dan zorgen dat de chocolade zo snel mogelijk na 6 oktober bij u thuisbezorgd wordt. Mocht u meer haast […]
Stemmen voor eerlijke chocolade?
Onze plantjes op het balkon vinden het fijn, onze chocolade ook. Maar wij zelf zijn inmiddels wel toe aan wat meer zonneschijn dezer dagen. De gematigde temperaturen zorgen er in ieder geval voor dat wij onze webwinkel en het verkooppunt in Nijmegen nu open kunnen houden. Wil je chocolade kopen? Dat kan dus gewoon alhier. […]
Great Taste Awards 2016 – Winnaars
De Great Taste Awards is het derde grote jaarlijks gejureerde chocoladeverkiezing naast de International Chocolate Awards en de Academy of Chocolate. Bij de International Chocolate Awards waren we eerder dit jaar al even actief betrokken, als jurylid. Bij de Great Taste Awards gaat het weer net anders. Het is Engels, en wordt georganiseerd door de […]
Zelf ‘Nutella’ maken: hazelnootpasta met goede chocolade
Hazelnootpasta met chocolade, wij smullen er van. Of het Nutella is of een huismerk-variant – wij kunnen het best waarderen – en wij niet alleen. Er was recent zelfs onder de naam Festella een heus ‘Nutella festival’ in Amsterdam. Gezien de reacties bleek dat niet heel geweldig georganiseerd – dus misschien kunnen liefhebbers van chocolade de […]
Chocolademousse van goede chocolade
Een lekkere chocolademousse maken is heel makkelijk, zeker als je goede chocolade gebruikt. Daarom gingen ook uw Chocoladeverkopers weer eens aan de slag – een chocolademousse naar een recept uit het boekje ‘koken zonder pakjes en zakjes’ van Koken met Karin. Met een kleine moeite een groot effect, is de slogan op de website – en dat […]
International Chocolate Awards – Europese finale
Chocolade jureren Afgelopen maand mochten wij voor het jureren bij de International Chocolate Awards. Een onafhankelijke organisatie die een wereldwijde competitie houdt om de beste chocolades ter wereld te bekronen. Met voorrondes per regio en continent. Samen met de Academy of Chocolate en de Good Food Awards de bekendste wedstrijd voor goede chocolade. De halve […]