23 juni 2016 chocolade van cacaosuyo bij popup restaurant Anderhalf in Den Bosch

Nieuwsbrief Chocoladeverkopers (juni 2016)

Onze eerste nieuwsbrief Onze webwinkel bestaat een jaar, daarom brachten we maar eens een nieuwsbrief uit. Wil je ‘m nalezen dan kan dat hieronder, wil je ‘m ook graag ontvangen, schrijf je dan in! Inschrijven voor de nieuwsbrief betekent dat je sporadisch van ons een mailtje krijgt met nieuws en wetenswaardigheden over chocolade. Je kunt je […]

Lees meer
21 juni 2016 pure origine chocolade uit Cuba van Morin

Nieuwe chocolades van Morin, Georgia Ramon, Tibor Szántó

Assortiment update Juni 2016 Nieuw in het assortiment: A. Morin. Nieuwe repen van Georgia Ramon en Tibor Szántó. In totaal bestaat ons aanbod op moment van schrijven uit 136 chocolades van 23 makers met cacao uit 23 landen A. Morin We hadden de chocolades van deze Franse maker al eens uitgebreid geproefd – en waren […]

Lees meer
10 juni 2016 maison marou cacao lab in vietnam

Maison Marou: een huis vol chocolade

Maison Marou Het is zo ver – vertelde ons de de nieuwsbrief: Maison Marou is geopend. Een plek om te zien hoe Marou haar chocolades van boon tot reep maakt, een plek om van een chocoladekoffie te genieten, met een single origine chocoladetaartje of een collectie bijzondere chocoladebonbons. Een plek waar je het verhaal van Marou kunt ervaren. […]

Lees meer
28 mei 2016 De Groene meisjes over Tibor Szántó

De Groene meisjes over Tibor Szántó

Dat wij enthousiast zijn over de chocolade van Tibor Szántó is bepaald geen geheim – we schreeuwen het nog net niet van de daken. We verkopen toch al enkel repen waarvan we blij worden maar we krijgen geregeld de vraag: wat is jullie favoriete chocolademaker? En dan flitst Cacaosuyo even door ons hoofd en de prachtige repen […]

Lees meer
23 mei 2016 chocolade van cacaosuyo bij popup restaurant Anderhalf in Den Bosch

Cacaosuyo chocolade bij pop-up restaurant Anderhalf

Het waren magische avonden in Den Bosch, de Spijsbereiders organiseerden daar hun pop-up restaurant Anderhalf. Tien avonden met twintig gasten, een geweldig inventieve tafel die de keuken in en uit rolt en een aantal gangen vol bijzondere gerechten. En dan was er ook nog eens bean to bar chocolade voor bij de koffie, van Cacaosuyo. […]

Lees meer
19 mei 2016 herplanten van virunga congo

Een avond vol chocolade & cacao (terugkijken)

Een mooie aanzet om meer over eerlijke chocolade na te denken. In Amsterdam was afgelopen dinsdag ‘Warme Broodjes #5’, een serie van Youth Food Movement waarin telkens in een talkshow-format over het voedselsysteem, en de toekomst daarvan wordt nagedacht en gesproken. De vijfde editie had als titel ‘Cacaofantasie’ en ging volledig over de wereld van […]

Lees meer
4 mei 2016

Moederdag: chocolade cadeau voor je mama

Houdt jouw moeder van chocolade, en wil je haar graag trakteren op wat bijzonders? Dat is mooi! Je kunt dan natuurlijk een willekeurige reep uit de supermarkt plukken, en er zelf een strikje omheen binden. Maar zoals u vast weet zijn wij bepaald geen voorstander van repen uit de supermarkt. Er zit vaak van alles […]

Lees meer
24 april 2016 questions and answers

Answer by Mesjokke: What do you know about the farmers?

The first question in our blog series of ‘questions for chocolatemakers’ was by Paul’s mother, a fan of milkchocolate interested in the ethical side of chocolate and cacao. We are very interested to hear your opinions and questions. Do you also have a question for the chocolate makers? Contact us! This blog is also available in […]

Lees meer
24 april 2016 questions and answers

Mesjokke geeft antwoord: wat weet je van de cacaoboeren?

Als Chocoladeverkopers zijn er een paar dingen die we nóg liever doen dan het verkopen van chocola. Uiteraard, chocolade eten is er een van, maar ook: meer leren over de wereld van de cacao & mensen er meer over leren. Daarom laten we klanten vragen stellen, vragen die wij weer doorsturen aan de makers van […]

Lees meer
18 maart 2016 vervoer van cacao beni wild harvest

Original Beans Answers. What do you know about the farmers?

The first question in our blog series of ‘questions for chocolatemakers’ was by Paul’s mother, a fan of milkchocolate interested in the ethical side of chocolate and cacao. We are very interested to hear your opinions and questions. Do you also have a question for the chocolate makers? Contact us! This blog is also available in […]

Lees meer
9 maart 2016 questions and answers

Erithaj geeft antwoord: Wat weet je van de cacaoboeren?

Wat weet je over de boeren die de cacao voor jullie chocolade produceren? De eerste vraag die we kregen in onze serie ‘vragen van klanten voor chocolademakers’ is van de moeder van Paul, een fan van melkchocolade, geïnteresseerd in de ethische kant van het chocolade maken, en dan met name hoe het de cacaoboeren vergaat. […]

Lees meer
9 maart 2016 questions and answers

Erithaj answers: what do you know about the farmers?

What do you know about the farmers who produce the cacao for your chocolate? The first question in our blog series of ‘questions for chocolatemakers’ was by Paul’s mother, a fan of milkchocolate interested in the ethical side of chocolate and cacao. We are very interested to hear your opinions and questions. Do you also […]

Lees meer
5 maart 2016 questions and answers

Answer by Madécasse. What do you know about the farmers?

What do you know about the farmers who produce the cacao for your chocolate? The first question in our blog series of ‘questions for chocolatemakers’ was by Paul’s mother, a fan of milkchocolate interested in the ethical side of chocolate and cacao. Do you also have a question for the chocolate makers? Contact us! This […]

Lees meer
4 maart 2016 questions and answers

Madécasse geeft antwoord. Wat weet je van de cacaoboeren?

Wat weet je over de boeren die de cacao voor jullie chocolade produceren? De eerste vraag die we kregen in onze serie ‘vragen van klanten voor chocolademakers’ was van de moeder van Paul, een fan van melkchocolade die geïnteresseerd is in de ethische kant van het chocolade maken, en dan met name hoe het de […]

Lees meer
chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1853 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.