Hoe zoek je een chocolade uit…. We kunnen ons voorstellen dat niet voor iedereen even makkelijk kiezen is. We hebben veel repen, die je zeker nog niet allemaal zult kennen. En je kunt via internet de verpakking niet even aanraken, of de reep in je hand houden. En dan gaat het ook nog eens vooral om de smaak.

Daarom bieden we ook Smaakadvieschocolade combinatie wijn

Stuur ons een berichtje. Zet daarin welke chocolade je al lekker vindt. Of voor welke gelegenheid je chocolade zoekt. Of met welke drank je de chocolade wilt combineren. Of wat je ook maar weten wil. We zullen dan ons best doen je snel een goed advies te sturen!

We kunnen je zeker ook adviseren als je een Proeverij wil organiseren, voor vrienden, familie, collega’s, algemeen toegankelijk of in kleine kring. Erg leuk om te doen

Wat is er nodig voor een chocoladeproeverij?

Een chocoladeproeverij organiseren is best heel simpel, vaste regels zijn er niet. Organiseer het vooral op een manier die bij jou en je gezelschap passen. Wij geven je daarbij graag advies. Benader ons dus gerust als je vragen hebt. Hier wat algemene tips:

  • Een aantal chocoladerepen in verschillende soorten en maten – zeker ook leuk met chocolades van allemaal ongeveer hetzelfde percentage cacao. Met chocolade van verschillende makers, uit bepaalde regio’s – er is keus genoeg.
  • Blind proeven is altijd extra leuk!
  • Wat water en/of brood om tussendoor de smaak te neutraliseren is fijn.
  • Pen en papier om notities te maken, eventueel een geprint smaakwiel om je te helpen bij het herkennen van smaken.
  • Het kan leuk zijn wat moois te hebben om met chocolade proberen te combineren. Een speciaal biertje, thee, een bijzondere koffie, een mooie kaas.
  • Ook leuk is als deelnemers vooraf allemaal wat opzoeken over een bepaalde reep (herkomst, soort cacao, de maker, misschien recensies) zodat iedereen na het proeven wat over elke reep vertellen kan

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.