Warmte bericht: bij zomerse temperaturen kunnen wij niet altijd versturen, immers: van gesmolten chocolade wordt niemand blij.

Bij grote warmte houden we uw pakketje apart totdat we veilig kunnen versturen. We houden u dan uiteraard op de hoogte.

Bezorgen & afhalen

De bestelling voor je verwerken & bezorgen kan even duren. Reken er dus op dat het zeker een aantal dagen kan duren voordat je je repen hebt.Bij producten die we moeten nabestellen kan de besteltermijn tot meer dan een week oplopen.

Waar je sowieso op mag rekenen: dat we je persoonlijk op de hoogte houden.

Bestel dus niet zomaar als je grote haast hebt, wij zijn geen bol.com en hebben geen groot distributiecentrum.

Heb je wel haast, stuur ons dan eerst een mailtje.

De chocolade thuis krijgen kan op 3 manieren

  1. Postbezorging binnen Nederland – altijd € 2,95
  2. Per fiets in Nijmegen – € 1,00
  3. Afhalen – gratis
  4. Naar Duitsland of België – €7,50

Per post

Uiteraard kunnen we je de chocolade toesturen, in ieder geval binnen Nederland. In een kartonnen doosje. Past meestal door de brievenbus, zo niet krijg je van ons ook de volgcode toegestuurd.

Kosten: Bij elke bestelling 2,95 euro. Om het simpel te houden. Waarom rekenen we verzendkosten? Zie hieronder.

Termijn: We laten je weten als de repen meegegeven worden met de post. Reken wel echt op een aantal dagen voordat je de repen hebt.

je chocolade pakket bezorgen we ook per fiets bestellen kan in de chocoladeverkopers webshop

Per fiets

Rondom Nijmegen kunnen we de repen per fiets brengen. Dat vinden we ook erg leuk. Wel alleen als het pakketje door de brievenbus past of als je het goed vindt dat we het bij de buren afleveren – we kunnen niet de volgende dag weer gaan fietsen.

Kosten: Voor het langsfietsen vragen we je een kleine bijdrage van €1,00

Bezorgtermijn: Reken er bij het bezorgen op dat we niet dagelijks met chocoladerepen kunnen fietsen. We zullen proberen de repen binnen enkele dagen bij je af te leveren. Uiteraard houden we contact.

Afhalen

We kunnen je pakketje klaarleggen in de winkel in de Lange Hezelstraat, Nijmegen. Dan zetten we je naam er op. Kost je dan niets en dan kun je ook leuk even rondsnuffelen in de andere leuke kasten van Ieder Z’n Vak.

Kosten: Kosteloos, kom je het per fiets halen dan krijg je van ons bonuspunten.

Termijn: Voorlopig kan ook het klaarleggen in de winkel op z’n minst een paar dagen duren, maar we laten het natuurlijk even weten als je pakketje klaarligt.


Terugsturen

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits je de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@chocoladeverkopers. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

Voor de duidelijkheid: dit is puur het herroepingsrecht. Je kunt de bestelling herroepen zoals hierboven omschreven. Dit gaat dus bijvoorbeeld niet om repen waarvan je al gegeten hebt.


Vragen die wij al voorzien, en graag beantwoorden:

Waarom geen gratis verzending als ik meer dan x bestel?

Heel simpel: verzenden is nu eenmaal niet gratis. We kunnen de repen best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen – zoals meestal gebeurt. Wij houden de kosten liever eerlijk & simpel. Als je naar onze winkel komt kost jou dat spierkracht of benzine en tijd. Als wij verzenden kost ons dat een doosje, postzegels en tijd.

Verzenden jullie ook chocolade naar het buitenland?

Wij richten ons op Nederland maar de website is ook ingericht op bestellingen vanuit België en Duitsland.

De verzendkosten zijn 7,50 euro & het kan echt langer duren voordat u de bestelling in huis heeft.

Mocht je in België of Duitsland wonen  dan helpen we ook graag een lokale webwinkel in kwaliteitschocolade te vinden.

Het is ook mogelijk uit andere Europese landen te bestellen. We verzonden al pakketten naar onder meer Frankrijk, Portugal en Roemenië. Stuur daarvoor een mailtje.

Garanderen jullie dat de chocolade heel blijft?

Zeker niet! Chocolade is ZEER BREEKBAAR. We verpakken de chocolade altijd zorgvuldig, in een stevig kartonnen doosje met opvulmateriaal. Echter, de ervaring leert dat zo nu en dan een pakketje door de postbezorgers of -verwerkers net iets te ruw wordt gehanteerd, of misschien laten ze het pakketje een keer vallen. Het gevolg laat zich raden: gebroken chocolade. Smaakt er niets minder om, maar wel goed om van te voren even te weten. We garanderen dus niet dat je chocolade heel blijft. Wil je volledige garantie op een ongebroken reep: kom ‘m dan bij ons afhalen.

Do you send chocolate abroad?

Certainly. On our site you can order from the Netherlands but also from Belgium or Germany.

If you live in another country you can always email us. We already have send packages full of chocolate to amongst others France and Romania.

It will take quite some time, and we do require payment in advance for orders outside of NL.

 

 

—–

Vragen? neem gerust even contact op.

 

 

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 40 reviews.

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.